Akordionistide suvelaager Kihnus

Sain paar päeva tagasi Karin Sarapuult järgmise SMS-i:

“Sõidan lõpuks puhkusele!
Olime 26.-29. juulil viie lapsega (Kristofer, Holger, Mariliis, Miriam ja Liisbet) Kihnus üleeestilises akordioniõpilaste suvelaagris. Tegutses kaks orkestrit, nooremad (2.-4. klass) ja vanemad (5.-7. klass), lisaks individuaal- ja ansamblitunnid. Õpiti kihnunaiste eestvedamisel Kihnu tantse, punuti käepaela, käidi meres ujumas, õhtul oli disko. Lõppkontserdil esinesid soolonumbritega ka Kristofer ja Miriam koos saatebändiga,  Liisbet mängis ansamblis koos Tabasalu õpilastega.
Loomulikult esinesid orkestrid. Laager oli super, lastest on kujunenud täiesti oma sõpruskond. Fotosid saadan facebookist.
Saatsin sõnumina, muidu jääb saatmata, lähen kohe lennukile. Päikest kõigile!!!”

Otsa kooli ja EMTA õppejõud Tiina Välja pidas pärast laagrit vajalikuks mulle kirjutada, et eraldi rõhutada Kose õpilaste märkimisväärselt head taset: “Lõppkontserdil esinesid Kristofer ja Miriam, (kontserdile esinema pääsenud) soliste oligi vaid 4, lisaks ansamblis veel Liisbet. Tubli töö Karini poolt!”

Tarmo Velmet

Karin koos õpilastega orkestriproovis

Kristofer orkestriproovis

Kõlakojas

Tiina Välja ja Kristofer tunnis

laevalt ja laevale käidi muidugi “taksoga”