Karin Sarapuu pälvis olulise tunnustuse

Karin Sarapuu pälvis oma õpilaste kevadiste konkursivõitude eest Eesti muusikakoolide liidu tunnustuse.

Karini tänukiri ja lilled tema klassis klaveril

Kolmandat aastat tõstab liit esile 6 õpetajat, kelle õpilased kevadistel üleriigilistel konkurssidel kõige paremaid tulemusi saavutavad. Auhinnad antakse üle õpetajate päeva eel ja möödunud nädala laupäeval koguneti selleks Estonia talveaeda. Kose vallast oli Karinit õnnitlema tulnud ka abivallavanem Ott Valdma. Märkasin, et paljud auhinnatud õpetajad töötavad mitmes koolis, kohati summaarselt 48 ja ka suurema tundide arvuga nädalas. Ainus auhinnatu, kelle üks töökohtadest ei ole mõnes Tallinna või Tartu koolis, oli meie Karin. Kuna oli palutud, et iga kooli direktor tutvustaks oma koolist pärit auhinnatut, siis Karini kohta rõhutasin tema kirglikku suhet oma tööga. Kui ka hetk enne tunni või ansambliproovi algust võib Karin olla väsinud ja tujutu, siis õpilaste vähimgi saavutus tõmbab ta kohe käima, Karin mängib meeleldi ise kaasa ja ka puhkepäevad kuluvad enamasti tööle vilistlaste ansambliga.

Eesti muusikakoolide liidu tunnustus annab põhjuse oma õpetajate üle uhkust tunda kogu Kose vallale!

Peale banketti talveaias olid kõik osalised kutsutud RO Estoniasse vaatama-kuulama Tubina balletti “Kratt” (koreograaf-lavastaja Marina Kesler), mis oli põnev, oluline ja emotsionaalne kogemus. Soovitan kindlasti!

 

Tarmo Velmet