Robin Metsis saavutas Tallinna ja Harjumaa poiste võistulaulmisel II-III koha ja pääses edasi

Väljavõte korraldajate saadetud protokollist:

“Pühapäeval, 5. märtsil täitus Salme Kultuurikeskus sooja päikese ja tõeliste poiste lauludega, mis pakkusid imelisi emotsioone terveks päevaks.

Juba kümnendat korda toimus Salme Kultuurikeskuses Eesti Meestelaulu Seltsi poolt korraldatud üle – eestilise poiste võistulaulmise Talllinna ja Harjumaa eelvoor, kus sel korral osales kokku 59 poissi ja noormeest erinevatest Tallinna ja Harjumaa koolidest ning laulustuudiotest.
Võistu lauludi seitsmes vanuserühmas, kelledest noorimad olid kuni 5 aastased poisipõnnid ning vanimad 17 – 20 aastased noormehed. Enim lauljaid jagus 7 – 9 ja 10 – 11 aastaste vanuserühma, kus kokku osales 34 poissi, kellede laulust oli ka žürii lummatud ja vaimustatud.
Lauljaid hindas väga üksmeelne ja professionaalne žürii koosseisus:
Maarja Soone – koorijuht – mentor,
Toomas Voll – koorijuht, vokaalpedagoog ja helilooja,
Kaarel Orumägi – on noor lootustandev Eesti laulja, helilooja, lavastaja ja näitleja.
Žürii esimees Toomas Voll tänas kõiki juhendajaid/õpetajaid tänuväärse töö eest ning sõnas, et sai päevast tõelisi muusikalisis elamusi. Samuti kiitis ta kõiki väikeseid ja suuri lauljaid ning oli väga rõõmus kuuldu üle. Lisaks andis ta nii õpetajatele kui ka lauljatele tagasiside ja väikeseid näpunäiteid, mis võiksid olla olulised edaspidises töös.
Suured tänud ka Eesti Meestelaulu Seltsi poolt kõikidele õpetajatele ja lauljatele ja õnnitlused võitjatele. Kõik auhinnatud esindavad Tallinna linna ja Harjumaad juba 25. märtsil Salme Kultuurikeskuses toimuval Põhja – Eesti piirkondlikul poiste – solistide võistulaulmisel.

7-9-aastaste kooliealiste poiste seas saavutas II – III kohta Robin Metsis Tõnu Naissoo ja Priit Aimla „Piilurilauluga“,
juhendaja Anne Kruuse”

Robin on muusikakoolis klaveri eriala I klassi õpilane! On tore, et muusikaga tegelemist sellise kõrge tasemeni toetatakse ka gümnaasiumis. Palju õnne nii Robinile, tema vanematele kui Annele!