Alari Altjõe II preemia akordionistide regionaalsel konkursil

Karin Sarapuu III klassi õpilane Alari Altjõe saavutas II preemia akordionistide regionaalsel konkursil Viimsis. Vabariiklikku konkurssi akordionistidel tänavu ei ole. Palju, palju õnne kõigile asjaosalistele!

Kuula-vaata Alari edukat esinemist

 

Karin rääkis väga huvitavalt konkursi teistest esinejatest ja tõstis esile eriti just Alari vanuserühma, kus olid tema hinnangul olnud oma vanuse kohta kõige tugevamad mängijad. Alari ees esikoha teeninud Laas-Joonas Saul Haapsalu muusikakoolist (õp Sirje Roogla) oli ka Karinile kõrva jäänud meie Alariga võrreldes vabama ja tundlikuma mänguga. Märkimisväärseid vigu polnud nad neinud kumbki ja Alari kava oli isegi tehnilisem, kuid Laas-Joonas ilmselgelt tajus paremini oma mängitu tähendust, mis on muusikas väga oluline.

Laas-Joonase mängu saab vaadata-kuulata alloleva videoakna kaudu.

Karinile suur-suur tänu ka kaamera kaasa võtmise eest, muidu me siin praegu esinejaid võrrelda ei saaks. Õpilase kõrvalt kaameraga tegelemine on ootamatult keeruline, tükeldab tähelepanu.

Tarmo Velmet