EML-i 2017. aasta konkursihooaja lõppkontserdil esinenud Kose mk poisid

2017. aasta vabariiklikul konkursil esimeses vanuserühmas esikoha ja grand prix’ saavutanud Kristo Varul ja esikoha saavutanud Robert Nael esinesid laupäeval puupüsti täis Mustpeade maja Valges saalis. Mõlemad poisid mängis 1532. aastal ehitatud saalis äärmiselt keskendunult ja hästi, meil Oleviga oli mõlemal põhjust olla õpetajatena väga õnnelikud.

Kristo esinemine

 

Roberti esinemine. Kohe peale Robertit mängis Patrick Mauer Nõmme mk-st, kes võitis esikoha teises vanuserühmas ja on fagotti Robertist ühe aasta kauem õppinud – hea võrdlusmoment, kuhu me Robertiga järgmise aastaga jõuda võime.

Mustpeades lavale pääsesid vaid esikohad, karikad anti üle aga kõigile vabariiklikul konkursil esikolmikusse jõudnutele. Karl-Andreas Mätlik ja Martin Malk olid mõlemad kohal ja said sooja aplausi osaliseks.

Tarmo Velmet