Ahoi, Kose mk vilistlane – räägi meile palun endast!

Saatsime just ellu Kose muusikakooli 39. lennu (7 õpilast), järgmisel aastal 40. lennuga lõpetavad järgmised 9 õpilast. Mis on saanud aga varasematest lõpetajatest, kui palju on nad praegu muusikaga seotud, mida arvavad oma muusikaõpingutest ja kuidas näevad tänast muusikakooli – hulgaliselt vastamata küsimusi, millele alloleva ankeediga vastuseid otsime. Kui tead kedagi, kes teab kedagi, kes on lõpetanud Kose muusikakooli, siis aita palun levitada sõna, et saaksime võimalikult paljude oma endiste õpilastega taas kontakti.

Kallis vilistlane, saada alloleva ankeediga meile palun oma andmed, et teaksime, kuidas Sul läheb ja mida arvad meie tegemistest. Tahaksime Sulle vahel harva oma tegemisi reklaamida ja ka nõu küsida (kokku kindlasti mitte üle 5 korra aastas).

Aitäh!

Tarmo Velmet