Sinu seiklus kontserdisaalis

Kohad on täis ja registreerimine lõppenud! Võib, lootes mõne varem registreerunud lapse haigestumisele vms, registreerida siiski veel mõne osaleja, kuid palun ärge osalustasu enam mulle makske. Kui tõesti peaks juhtuma, et keegi teatab oma loobumisest, siis pakume koha kindlasti hilinejale ja piletiraha tuleb sellisel juhul kanda juba piletist loobunu arvele.  
8. novembril (K) läheme õpilastega Estonia kontserdisaali kell 13 algavale ERSO kontserdile “Sinu seiklus kontserdisaalis”. Üritus on mõeldud eelkõige algastme, aga ka eelkooli agaramatele õpilastele. Seiklus sisaldab tutvumist kontserdimajaga, erinevate pillirühmade pillidega, mida on  lubatud kõiki ka oma käega mängida proovida ning Sergei Prokofjevi muusikalise muinasjutu “Petja ja hunt” kuulamist otse laval, esinevate pillimeeste vahel istudes. Korraga võetakse vastu kuni 100 last, nii et kõigile jääb võimalus aktiivselt osaleda. Kogu ürituse kestvus on 1 tund. Klõpsa, et näha 2015. aasta sarnasel üritusel tehtud pilte suuremalt.

Pileti hind on 8 eurot, milles sisaldub ühtlasi meie poolt tellitud buss. Vajadusel käime bussiga linna ja tagasi sõites läbi Ardust, Orust, Kose-Uuemõisast ja loomulikult Koselt. Soovitame registreerumisega kiirustada, sest piletite arv on piiratud. Kui osalejaid koguneb rohkem kui on kohti, eelistame varem piletiraha maksnuid.