“Kastanid tulest ehk Rahvusooperi poistekoori lood”

 

Broneeritud piletid on otsas. Ärge keegi enam piletiraha maksma minge – kes on juba maksnud, need palun veel registreerige ka ennast. Võimalike juhuslike loobujate asemele on ka juba kandidaadid olemas.

 

 

 

24. märtsil (L) kell 12 korraldame muusikakooli õpilastele järjekordse teatrikülastuse. Rahvusooper Estonias on valminud muusikalavastus “Kastanid tulest ehk Rahvusooperi poistekoori lood”, mis on mõeldud eelkõige muusikahuvilistele lastele, sest kaasa mängivad lisaks professionaalsetele solistidele ka rahvusooper Estonia  poistekoor, Tallinna muusikakeskkooli orkester ning tsirkusestuudio Folie. Etendust mängitakse Estonia kammersaalis.

Pileti hind on 9 eurot, milles sisaldub kooli poolt tellitud buss. Vajadusel käime bussiga Koselt linna ja tagasi sõites läbi Kose-Uuemõisast ja Orust. Ardust tuleb ka parimal juhul nii vähe lapsi, et suure bussiga ei ole seda ringi teha mõistlik. Loodame, et lapsevanemad leiavad endi hulgast ühe autojuhi, kes kõik Ardu lapsed Kosele toob ja pärast Koselt ka peale võtab.

Soovitame registreerumisega kiirustada, sest piletite arv on varasematest kordadest piiratum ning kui kohti kõigile ei jätku, siis eelistame varem piletiraha maksnuid.  Piletid peame välja ostma 9. veebruaril!

Etenduse info RO Estonia kodulehel

Piletiraha tuleb maksta minu arveldusarvele EE081700017003026427. Makse selgitusse märkige palun jutumärkideta “Kastanid” ja teatrisse tuleva lapse nimi. Seejärel pange end palun kirja ka vormi kaudu.
Tarmo Velmet