Loode-Eesti regiooni vaskpuhkpillide konkurss Tabasalus

Konkursil käinud puhkpillimängijad. Vasakult: Kristo Varul, Robert Nael, Martin Malk, Joonas Meikar, Regina Allas

17. märtsil said taas kokku Loode-Eesti regiooni tublimad vaskpillide mängijad, et erinevates vanuserühmade kaupa õpitud oskusi näidata, üksteist kuulata ja loomulikult hea esinemiskogemuse saada. Esineti neljas vanuserühmas ning esindatud olid trompeti-, metsasarve- ja madalate vaskpillide mängijad. Populaarseimaks pilliks osutus endiselt trompet. Kose muusikakooli esindasid seekord mitmed uued pillipuhujad: Regina Allas (eufoonium), Joonas Meikar (eufoonium) ja Walter Mägimets (trompet). Kogenumad konkursandid olid Martin Malk (trompet) ja Kristo Varul (eufoonium). Žürii poolt tõsteti esile Regina Allast (I koht, I vanuserühm), Joonas Meikarit (III koht, I vanuserühm) ja Kristo Varulit (I koht, II vanuserühm). Kose pilllimängijaid toetasid ja juhendasid õpetajad Olev Roosa, Jaan Mesi ning kontsertmeister Maarja Laas.

Palju õnne noortele muusikutele ja nende vanematele.
Olev Roosa